Kontempláció

A kontempláció a meditáció magasabb foka, amikor azonosulunk meditációnk tárgyával, és a különvalóságunk tudata megszűnik.

Tovább


Az inga és az aura színei

Az egyik legrégebbi módszer az érzékelés kiterjesztésére, jövendölésre és a szellemekkel való kapcsolatfelvételre a kulcsos-könyv. Lényege, hogy egy szabadon választott témájú könyvet (régen legtöbbször Bibliát) egy nagyobb méretű kulcs közepére zsineggel odaerősítenek, majd a kulcsot a két mutatóujjal megtartva a könyvet ingaként használják. A dolog megfordítható úgy is, hogy a könyvet tartják, és a kulcs játssza az inga szerepét. Manapság már a legtöbben ingát, esetleg egy cérnára fűzött karikagyűrűt használnak.

Tovább


Érzékelési gyakorlatok

Az aura érzékeléséhez, elsődlegesen az étertest megpillantásához nyugodt, feszültségektől mentes állapot és kezdetben félhomály és egy másik személy szükségeltetik.

Tovább


Energetikai védelmek

A legtöbb mágikus támadás az asztrálsíkról érkezik, ezért ennek a védelme a legfontosabb számunkra.Ennek több módja van, de mindenki egyénileg is kifejlesztheti a neki legmegfelelőbbet.A legtöbb mágikus támadás az asztrálsíkról érkezik, ezért ennek a védelme a legfontosabb számunkra.Ennek több módja van, de mindenki egyénileg is kifejlesztheti a neki legmegfelelőbbet.

Az alábbi védelmeket az akarat-, a gondolat- és az érzelemkoncentrációnk erejével, vizualizációs technikával kell létrehozni. Amíg nem vagy gyakorlott az energiák érzékelésében, irányításában, illetve a megváltozott tudatállapot létrehozásában, addig az alábbi technikával végezd a gyakorlatokat.

Tovább


A vudu bábus mágia

Ez a mágia típus a közhiedelemmel ellentétben nem csak ártó szellemekkel és negatív energiákkal dolgozik. Mint minden eszköz, ennek a használata is attól függ, ki és milyen céllal fog hozzá. Épp úgy lehet rontásokat, átkokat véghezvinni a segítségével, mint gyógyítást.

 

Tovább