Kristálygömb és fekete tükör

Kristálygömbbel legtöbben jósnőknél találkoznak, akik hosszan bámulják, mindenféle képeket látnak benne, majd ezekből a többnyire szimbolikus képekből következtetnek az illető jövőjére.

Tovább


Asztrális régiók és az elemek mágiája

Az asztrálsík megismeréséhez és az asztrális energiák használatához nem elég csak az analógiákat ismernünk, meditációban be is kell járnunk a régiókat. Ahhoz, hogy könnyedén eligazodhassunk, érdemes kiválasztanunk egy fix pontot (helyszínt, személyt stb), amihez bármikor visszatérhetünk. Az alábbiakban erre szeretnék egy lehetséges példát bemutatni a kelta mitológiára alapozva, de használhatsz bármilyen számodra fontos mitológiát.

Tovább


Energetikai védelmek

A legtöbb mágikus támadás az asztrálsíkról érkezik, ezért ennek a védelme a legfontosabb számunkra.Ennek több módja van, de mindenki egyénileg is kifejlesztheti a neki legmegfelelőbbet.A legtöbb mágikus támadás az asztrálsíkról érkezik, ezért ennek a védelme a legfontosabb számunkra.Ennek több módja van, de mindenki egyénileg is kifejlesztheti a neki legmegfelelőbbet.

Az alábbi védelmeket az akarat-, a gondolat- és az érzelemkoncentrációnk erejével, vizualizációs technikával kell létrehozni. Amíg nem vagy gyakorlott az energiák érzékelésében, irányításában, illetve a megváltozott tudatállapot létrehozásában, addig az alábbi technikával végezd a gyakorlatokat.

Tovább